COLLABORATION

BEACH & BANDITS X YAGUÁH STUDIO

MEET THE ARTIST

Andrea Magaña is een beeldend kunstenaar en muralist uit El Salvador. Haar kunst omarmt de schoonheid van haar land en erfgoed en wordt vooral beïnvloed door de surfskatecultuur in Latijns-Amerika. Geïnspireerd door haar dagelijkse leven in de tropen, creëert ze unieke en levendige illustraties die je meenemen naar een tropisch paradijs. Haar ontwerpstudio, Yaguah Studio, is gevestigd in El Sunzal, een klein surfstadje in El Salvador.

Ze is eigenaar van een lifestylemerk dat functionele producten maakt voor surfers en reizigers. Ze heeft samengewerkt met bekende merken zoals de WSL (World Surfing League) om de trofeeën voor het Longboard 2023 Kampioenschap te creëren.

Omdat skateboarden een essentiële rol in haar leven speelt, heeft ze een skatermeisjescrew opgericht: Namaskate Club. Dat vrouwen in El Salvador sterker maakt door middel van skateboarden en de lokale jonge meisjes uit deze gemeenschap ondersteunt.

LANAI FLOWERS (collab)
Vendor:
Beach & Bandits

LANAI FLOWERS (collab)

Regular price
€45,00
Sale price
€45,00
Regular price
Inspired by her daily life in the tropics, she creates unique and vibrant illustrations that takes you to a tropical paradise
Andrea Magaña