VERZENDING

Verzenden jullie wereldwijd?

Ja, wij bieden wereldwijde verzending. Als je land niet kan worden geselecteerd bij het afrekenen, neem dan contact op met info@beachandbandits.com

Wat is de levertijd?

Bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst zijn, worden doorgaans dezelfde dag verzonden. Bestellingen binnen NL en Belgie worden over het algemeen binnen 1 a 2 werkdagen geleverd. Voor overige landen kan dit wat langer duren. 

Waar vind ik de verzendstatus van mijn bestelling?

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een track & trace code. Hiermee kun je de status van je bestelling volgen.

RUILEN EN RETOURNEREN

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Is jouw bestelling niet helemaal naar wens? Volg de onderstaande stappen om je retour, binnen 14 dagen, te voldoen.

Om een ​​retour aan te vragen, registreer je hier je retour en volg je de stappen in ons retourproces.

Zodra wij het artikel(en) hebben ontvangen, ondergaan het/de artikel(en) een kwaliteitscontrole.

Zodra de retourzending is geaccepteerd, worden alle succesvol geretourneerde artikelen bijgeschreven op de betaalkaart die is gebruikt om de artikelen oorspronkelijk te kopen. De oorspronkelijke verzendkosten worden niet terugbetaald. Je ontvangt een e-mailmelding zodra de terugbetaling is gestart.

Let op: retourkosten vergoeden wij niet, deze verzendkosten zijn dus voor uw eigen rekening. Voor meer informatie of vragen kunt u ons een e-mail sturen, wij helpen u graag verder. 

Retouradres: Beach & Bandits BV, Duinpad 7, 2225HN Katwijk aan Zee

Let op: retourkosten vergoeden wij niet, deze verzendkosten zijn dus voor uw eigen rekening. Bewaar je track & trace code goed!

Kan ik een product ruilen?

Helaas is het niet mogelijk om je aankoop te ruilen voor een andere maat. Onze voorraad is beperkt en maten zijn snel uitverkocht, daarom kunnen wij niet garanderen dat een andere maat nog op voorraad is. Wij raden het aan de gewenste items opnieuw te bestellen.

Wanneer ontvang ik mijn aankoopbedrag retour?

Wij doen ons best het bedrag van geretourneerde items zo snel mogelijk terug te storten. Afhankelijk van je bank duurt dit maximaal 3-7 dagen, nadat we de retour hebben verwerkt.

Let's get in touch!

TOCH NOG EEN VRAAG OVER JE BESTELLING?

Additional text for contact form.